Finnbiff

Finnbiff

Finnbiff

Ingredienser

800 gram Finnbiff (eller viltkjøtt)
Smør til steking
10 knuste einebær
5 dl kraft (buljongterning/vann)
2 løk eller 1 stor
250 gram sopp (det meste kan brukes)
2 skiver ekte geitost
3 ss Maizena for jevning
En skvett fløte for smakens skyld
2 laurbærblader
3 striper bacon (kan sløyfes)
Pepper

Stek kjøttet i flere porsoner slik at det er plass i stekepannen. Ha på godt med pepper.Så stekes løk, sopp og bacon. Ha alt i en gryte og tilsett alle ingrediensene. La det putre i 15-20 minutter på svak varme. Jevn så med Maizena.

Serveres med potet/rot-mos og baguetter samt en god vin.

Flere spennende artikler

Tags:

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge