Indisk Nanbrød med Cumin

Indisk Nanbrød

Indisk Nanbrød

Er du glad i sterk indisk mat er indisk nanbrød det mest vanlige brødet å spise ved siden av. Her er vår oppskrift.

Ingredienser Indisk Nanbrød med Cumin

500 gram hvetemel
½ SS bakepulver
½ SS natron
2-4 SS Cumin (alt etter smak og behag)
Salt
1 egg
2 dl yoghurt vanlig
2 dl melk
3 SS smeltet smør

Bland sammen det tørre i en bolle. Miks inn egg, yoghurt og 2 SS av smøret. Bland melken inn litt etter litt til det blir en fin deig. La så deigen stå 2 timer tørt og varmt. Kjevle deigen ut i 4-5 stykker og lag fasongen etter eget ønske. Pensle de så med resten av smøret.

Vi bruker Pizzastål når vi steker. Sett ovnen på maks og vent til stålet blir varmt. Stek så nanbrødet i 7-8 minutter til det blir fint og gyllent. Nytes med den sterkeste indiske maten du kan tenke deg.

Flere spennende artikler

Legg igjen en melding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge