Restauranter

Grill Restaurant i Stockholm – Internasjonal mat fra åpen ild

Grill
Grill

Restauranten Grill, Stockholm i Drottninggatan 89 serverer internasjonal mat fra åpen ild. Alle rettene inneholder noe grillet og de bruker fem ulike grillteknikker: vedovn, rotisseri, Røyk, trekull og bord grill. På tirsdager og søndager har de live musikk. Søndagene har de også en grillbuffé hvor det bare er å forsyne seg. Grillbuffén ligger på 295.- svenske kroner og barn under 10 år gratis.

Åpningstider lunsj: man-fre 11:00 – 13:30
Åpningtider kveld: man-fre fra 17:00
Lørdag fra 16:00 og søndag (grillbuffé) fra 15:00

Interiøret er delt inn i åtte ulike seksjoner, hver med en bestemt stil. Vi havnet i Orientekspressen. De andre avdelingene er bl.a. Moulin Rouge.

Orientekspressen
Orientekspressen

Mat og personale er helt topp. Dette var eneste stedet av tre denne helgen som ikke serverte rødvinen for varm. Vi fikk mye god mat og kvaliteten var helt topp rett fra grillen. Hovedretten vår denne gangen var T-bone steik og vi fikk en stor og mektig som var nok til oss to på deling.

Det eneste vi opplevde som minus var at det bordet og der vi satt var ganske trangt. Både for ben og for all maten som skulle opp på det lille bordet. Det er mulig de andre avdelingene er bedre; det får vi prøve ved en annen anledning.

Grill.se anbefales på det varmeste. Maten er kjempegod, stemningen topp og prisene fornuftige.

Valentines

Comments are closed.