
Er du glad i sterk indisk mat er indisk nanbrød det mest vanlige brødet å spise ved siden av. Her er vår oppskrift.
Ingredienser Indisk Nanbrød med Cumin
500 gram hvetemel
½ SS bakepulver
½ SS natron
2-4 SS Cumin (alt etter smak og behag)
Salt
1 egg
2 dl yoghurt vanlig
2 dl melk
3 SS smeltet smør
Bland sammen det tørre i en bolle. Miks inn egg, yoghurt og 2 SS av smøret. Bland melken inn litt etter litt til det blir en fin deig. La så deigen stå 2 timer tørt og varmt. Kjevle deigen ut i 4-5 stykker og lag fasongen etter eget ønske. Pensle de så med resten av smøret.
Vi bruker Pizzastål når vi steker. Sett ovnen på maks og vent til stålet blir varmt. Stek så nanbrødet i 7-8 minutter til det blir fint og gyllent. Nytes med den sterkeste indiske maten du kan tenke deg.