Restauranter

Les Moules à la Provençale

I Paris så besøkte vi Léon de Bruxelles som er en Belgisk restaurant midt på Champs-Elysees. Her fikk vi servert Les Moules à la Provençale som på godt Norsk er blåskjell i Fransk suppe.

Leon de Bruxelles

Blåskjellene ble servert i varm kjele rett på bordet. Kjelene var på størrelse med en middagstallerken og blåskjellene lå i en Provençale saus som best kan kalles tomatsuppe på Fransk måte med masse hvitløk, urter etc. Dette var kjempegodt og til å drikke ved siden av så bestilte vi en rødvin pinot noir fra Willy Gisselbrecht et Fils. Ja, du leste riktig en rødvin ….. vinen ble servert i is bøtte og var da selvfølgelig iskald. Dette var en lett og enkel vin, men kjempegod i denne sammenhengen.

MortenTone

Så på varme dager så anbefaler vi blåskjell, hvitløksdampet og noe godt og kaldt å drikke til. Tenk å sitte ute på verandaen og nyte maten i fred og ro, kose seg uten å tenke på tid og jobb.

Willy Gisselbrecht et Fils

Restauranten ligger utrolig flott til på midt på Champs-Elysees og maten er helt suveren. Så vi koste oss utrolig mye med denne lunsjen.

Moules marinières

Valentines

Comments are closed.