Vin, Vin Tips

Topp 10 rimelige rødviner på Winesworld i 2014

Topp 10 rødvin

Jacob’s Creek Shiraz Reserve 2011
Denne vinen er kraftig, mørk og ganske bløt med smak av røde søte bær. Den passer godt til rødt kjøtt.
Terning: 3+ 4+

Les Halos de Jupiter Côtes du Rhône 2011
Denne vinen er rik og fyldig hele veien. Den har en veldig kraftig smak av mørke røde bær og krydder med en lang og litt alkoholpreget avslutning. Høy alkoholprosent trekker på mange viner noe ned, men denne vinen bærer det godt fordi den ellers er veldig kraftig og har fylden som skal til.
Terning: 4 4+

Valpolicella Classico Superiore 2011
Allegrini
Dette er en god vin med kraftig smak av friske røde bær, krydder og søthet. Den har middels fylde og det er en vin vi liker veldig godt både til og uten mat.
Dette er en vin som viser seg å være god år etter år.
Terning: 4+ 4+

Vigna Pedale Riserva 2006
Denne vinen var overaskende god. Den har en lett smak av røde bær med en god rundhet etter litt lagring og en avslutning som bare får deg til å ønske at flasken aldri blir tom. Denne vinen er fortreffelig uten mat, men kan også nytes til enkle retter av kylling eller kalv.
Terning: 4+ 4+

Casa Ferreirinha Vinha Grande 2011
Vinen har smak av saftig og konsentrerte røde bær. God fylde og styrke hele veien med myke tanniner og lang ettersmak. vi liker disse Douro vinene veldig godt.
Terning: 4+ 4+

Quinta do Vallado 2010
Denne vinen har en smak av veldig mørke bær med en tørr og fin ettersmak. Mangler litt i fylde, men er god å drikke.
Terning: 4+ 4

Bodegas Berberana Gran Reserva 2007
Terning: 4+

Navaherreros Garnacha 2010
Bodegas Bernabeleva
Denne vinen har en flott frisk, fruktig og syrlig smak. Vi likte den veldig godt begge to. Denne kan nytes med eller uten mat.
Terning: 4+ 4

Golden Triangle Shiraz 2010
Dette er en kjempegod Shiraz med jevn fylde hele veien og frisk og god fruktsmak. Vinen smaker av mørk sjokolade og søt plumme. Den har god lengde og en nytelse å drikke til rødt kjøtt eller nytes alene.
Terning: 4+ 4+

Provenance Rooi 2011
Saronsberg Private Cellar
Denne vinen holder hva den lover. Den har god fylde hele veien og gir en rustikk, frisk smak med en flott fyldig avslutning. Den passer perfekt til f.eks. grillmat.
Terning: 4+ 4+

Valentines

Comments are closed.