Mat, Vin Tips

3 Viner til Biff

Viner til Biff
Viner til Biff

Jeg var en tur innom Vinmonopolet og skulle handle 3 viner til biff. Jeg ville i utgangspunktet at de i butikken skulle få velge selv 3 viner til biff for meg, men flinke som de er så ble det til at jeg gav noen føringer. Vinene skulle ikke koste over 300.-. De skulle være til en mager biff med kun en enkel salat og litt brød til. Her er hva jeg endte opp med:

 

3 Viner til Biff

 

Terninkast 5
Terninkast 5

Chianti Classico Riserva Lucarello ( Borgo Salcetino ) 2011

Dette var absolutt en godt kjøp og en vin vi anbefaler. les mere om den…

 

 

Terninkast 5
Terninkast 5

Château La Nerthe ( Château La Nerthe ) 2007

Dett er nok den vi var minst fornøyd med. Vinen er god men har et særpreg som du enten liker eller ikke i tillegg er prisen høy.

 

 

Terningkast 4
Terningkast 4

Chateau Musar ( Chateau Musar ) 2007

Vinen har stort trykk fra første stund, med smak av røde bær, krydder, jord og vanilje. Den er samtidig rund og god i smaken. Les mere.

 

Det finnes jo utrolig mange viner som hadde passet utmerket til denne type mat, men dette var nå de tre vinene som vi endte opp med denne gangen. Under bildet vil du finne link til andre viner som går utmerket til biff. Når jeg handler viner på polet prøver jeg alltid å finne noe nytt og spennende og dette var en variant på å komme over noe nytt. Cianti vinen er den som vi føler kom best ut av disse tre. Den anbefales sterkt skal du ha en vin til en fin pris som smaker godt. Det var også den som er billigst av disse tre.

 

3 Viner til Biff
3 Viner til Biff

Her finner du andre viner til biff – link.

Valentines

2 Kommentarer