Vin Tips

Ukens «boktips»: Lansering av ny bok 8. desember: «Vin, det er livet!»

vintips

Kjære Vinvenn,

I dag ønsker jeg å komme med en helt spesiell  god  og glad NYHET  til deg, fordi mandag 8. desember lanseres endelig  min nye vin-bok  «Vin, det er livet!»
Dette er en universell, historisk og høyst uformell reise i vinens forunderlige verden!

Den er ikke ment å være et oppslagsverk om vin, snarere tvert imot en personlig bok med store og små historier og betraktninger om vin, tolket i mitt hode, og påvirket av min gane og min fascinasjon for vin. Og selvfølgelig nettopp om og for vin, fordi denne mytiske drikken er og alltid har vært, så mye mer enn en alkoholholdig drikk.  Den har vært brukt i mystiske, religiøse og humanistiske sammenhenger, og vært kilde til betydelig glede og inspirasjon, men også et middel til å skape makt, penger og sosial anerkjennelse.

I motsetning til min forrige bok («Drømmer du nok?»), som kun handler om vin, tar jeg denne gangen for meg også ulike historiske og kulturelle aspekter ved øl. Dette fordi jeg, mens jeg gravde i gamle arkiver og oppslagsverk på jakt etter vinens og vinkulturens historie fant så mye interessant om denne drikken, at jeg fikk lyst til å dele det også med deg. Som du vil se, er det mange artige parallelliteter.
Jeg har brukt 5 lange år, ved siden av min jobb og min  familie,  for å finne frem informasjon  i bøker, tidsskrifter og  andre medier  for å kunne skrive den.  Hvis du er interessert, så kan du gjerne bestille boken direkte  fra oss i dag,  og garantert få den før jul.

Jeg skriver gjerne en personlig hilsen i den hvis du ønsker det.

Den koster 250,- (frakt kommer i tillegg, men du kan også gjerne hente den hos oss på Skøyen, dersom du er i nærheten). Ved bestilling av 10 bøker eller flere, så kan du ta kontakt med oss for en bedre pris.

Du kan lese mer om boken, ved å trykke HER

Jeg ønsker deg en riktig fin dag videre!

Valentines

Comments are closed.