Vin, Vin Tips

vinbøker er perfekte julegaver!

vinbøker
vinbøker

Kjære Vinvenn,

Denne uken ønsker jeg å informere litt om mine to vinbøker. Enkelte menn får et slips eller en sløyfe til alle høytider, men selv får jeg bestandig bøker, og de dreier seg alltid om vin (og mat).

Mange av disse bøkene har jeg bare bladd meg igjennom, før de har havnet i biblioteket mitt, for så  å samle opp litt støv etterhvert. Enkelte bøker skiller seg allikevel ut fra den store mengden, takket være en annerledes vinkling av tema, design eller stil.

Dette er bøker jeg liker å ta frem ofte, for å lese litt mer, og for å få litt ekstra informasjon eller inspirasjon. Det er den sist nevnte kategorien, informasjon og inspirasjon, som er grunnen til at jeg håper mine bøker kommer til å havne hos deg. Jeg har virkelig prøvd å skrive med entusiasme, humor, men selvsagt også med stor seriøsitet.

Jeg blir så glad hver gang en av de 8000 som hittil har kjøpt en av disse bøkene, sier ifra til meg at boken ligger på nattbordet, eller at den er lest flere ganger. Det er også gledelig å høre de som åpner den på en tilfeldig side, og som fortsetter å lese et par sider til.

Jeg vet at det ikke er så godt ansett å skryte av sitt eget verk, men jeg gjør det allikevel i dag.  Gled noen som er glad i vin og som har alt fra før.  Jeg tør påstå at hvis du kjøper boken, blir det en nesten 100% fornøydhets-garanti. Jeg signerer gjerne en personlig hilsen i boken hvis ønskelig.

Du kan bestille vinbøkene enkelt, ved å sende en bestilling til post@vinhusetnofra.no, eller du kan bestille og lese litt mer om mine bøker ved å klikke her!

Søndag er det farsdag, og denne uken ønsker jeg å anbefale dere denne vinen:

Château Le Grand Housteau 2013 / 2014
AOC Premières Côtes de Bordeaux
Røde og mørke skogsbær, solbær, hint av paprika og plomme. Godt preg av bær i anslaget, og paprika i
midten, fast finish. Vinen kan drikkes nå, eller innen 2017.
Druer:                   50 % Merlot og 50 % Cabernet Sauvignon.
Anbefales til:    All-round vin som kan drikkes gjennom hele måltidet.
Til lyst kjøtt, lam og grillet rødt kjøtt uten kraftig saus.
Innhold:              Sukker: 0,9 g./l. – Syre: 4,5 g/l. – Alk.vol: 12,5 %
Varenr.:               75 cl. 14921 (BASIS-K2)        Magnum: 1492105 (BU)
Pris:                       125,-                                     269,90

Valentines

Comments are closed.