Vin, Vin Tips

Fem røde viner til grillmat

viner til grillmat
viner til grillmat

 

GovernoGoverno ( Tenuta Rocca di Montemassi )

Governo er en vinteknikk oppfunnet i Toscana i det 14. århundre for å hjelpe fullstendigjøre gjæring og stabilisere vinen. Vinen har en moden søt fruktsmak. Den har en fin balanse mellom frukt og syre. Avslutningen er lang og behagelig og sitter i ganen lenge. Det er mye søthet i vinen så jeg vil anbefale den til svinekjøtt eller grillmat. Er du glad i de søte vinene med mye smak så kan den fint nytes uten mat. Det er en prisverdig vin som lett kan anbefales!

 

 

 
ArgentoArgento Malbec ( Argento Wine )

Argentina er jo kjøttland nummer en og de fleste vinene passer utmerket til grillmat.

Dette er en veldig god årgang som gir en frisk, fyldig og jevn vin med gode smaker av røde bær og en lang avslutning.

 

 

 
AfrikaTouriga Nacional ( Allesverloren )

Viner fra Sør-Afrika er veldig ofte preget av jordsmonnet og er kraftige med mye smak.

Dette er en flott årgang som byr på god fylde hele veien med smak av mørke bær og krydder. Avslutningen er frisk og kraftig.

 

 

FrankrikeDomaine d`andézon ( les Vign. d`estezargues )
Vinen smaker vin og ikke søt saft som er et pluss. Den er enkel med smak av røde bær og litt jord. Den er jevn i smak med en litt syrlig og eikepreget avslutning. Den kan drikkes uten mat, men er nok best til mat. Gryter eller grillmat er det jeg vil anbefale. Vinen bør dekanteres med filter da det er en del bunnfall.

 

 

 

 

CatenaCatena Malbec ( Catena Zapata )

Og vi avslutter med enda en fra Argentina.

 

 

 

 

 

Klikk på navnet på vinene

for å få opp terningkast og årgangsvariasjoner.

Flere spennende artikler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CommentLuv badge